Take me shopping and I'm yours

Är påväg tillbaka till skolan igen. Har varit till stan och köpt typ till bilden, måste ju ha rött sammetstyg till en äggvärmare i stilen barock....

Skönt väder är det ute iallafall, vilket gör mig på så gott humör!!

Här har ni två bilder på hur jag ser ut idag också. Älskar ryggen på skjortan!


Ombrenails

Har haft en mysig kväll, gått runt och snackat med Ci. Skolan var helt sinnes jobbig idag, som den oftast är på onsdagar när vi börjar med gympa! Efter skolan måste jag skriva klart plastgrejen innan jag kunde chilla. Nu skall jag läsa lite bok, sen ska jag sova. Måste upp tidigt och tvätta håret imorgon. Väldigt intressant inlägg denna gång. Jag vet.
 
  '

Malin gjorde ombrenaglar på mig idag förresten. Bilden gör inte naglarna rättvisa egentligen men..

make today better than yesterday

Usch! konstigt väder ute, ser så himla varmt ut i solen, så kommer man ut och frysen ihjäl typ. Fick krypa ner i min fina vinröda halsduk imorse när jag skulle cykla iväg till skolan. Ja, man får ta och se det bästa med hösten helt enkelt, fina kläder och den kan vara rätt så mysigt ändå. 
 
Är hemma på en hål nu. Igen. Snart tillbaka till skolan på en timme bild. Igen. Sen blir det att städa upp här hemma lite innan familjen kommer hem. Har varit ganska skönt att få ha huset för sig själv och kunna spela hög musik på morgonen, fått gå runt och sjunga och lägga sig/stiga upp när man vill! 
 
    
 
Jag och mina mysiga halsduk ♥

Plastens historia

Haft hål ända sen 11 och sen jag har kommit hem har jag bara pluggat. Det känns faktiskt ganska kul att plugga när man väl kommer igång. Sjukt skönt att sitta ensam hemma också så att ingen kan störa en. Just nu håller jag på att forska i plastens historia... Det är kanske inte den roligaste uppgiften, men äh, man lär sig något nytt iallafall. 20 i 3 ska jag vara tillbaka i skolan igen för att ha bild till 4. 
 
Igår hade jag skitsvårt att somna när det bara blixtra och dundra utanför fönstret, men kom ändå upp i tid imorse. När jag satt mig på cykeln mot skolan började det ösregna, så fick klampa in i skolan med droppande kläder. Vääldigt mysigt..!
 
   
 
Såhär ser köksbordet ut just nu..
 
  
 
  
 
Tjeeeenare! 
 

dip dye

Hejhallå! Det är helg och jag har lite tid över att blogga. Har haft en riktigt skön helg med tidigt läggdags och mys. Igår bestämde Malin och jag att vi skulle göra dip dye på Emma. Aldrig skrattat så mycket, men tyckte det blev fint ändå. Annars har jag som sagt bara njutit av ledigheten. Imorse ringde klockan vid halv 9 och då var det bara att stiga upp och fara på träning. Övade hopp med Sassa hela tiden, vilket behövdes. Nu ska jag kolla om jag kan göra lite läxor och sedan ska jag sova tidigt igen! 
 
Här är bild på när vi gör Emmas hår, hihi!
 

New bag

Behöver och vill göra typ 50 grejer/dag, men hinner typ med 3.. Känns inte sådär jättebra, men då är det bara att prioritera. Tidsbristen är alltså fortfarande ett hinder för bloggen! Men jag försöker njuta så mycket jag kan av varje dag också, älskar egentligen rutinerna och att få klä mig vettigt igen och så. 
 
Idag var jag och hälsade på Fanny på min enda håltimme. Gött att ligga och snacka med henne i typ 1,5 h och bara vara. Efter skolan var det middag och träning (som de flesta dagar ser ut). Träningarna har gått bra på sistone och efter denna vecka slutar styrkeperioden och vi går in i en tekniksperiod! 
 
Nu ska jag börja lägga mig. Jag försöker komma isäng lite tidigare på kvällarna nu när skolan börjat, funkar lite sådär men ...
 
 
Här är min nya väska förresten! Älskar den verkligen!!

live your life the way you want

Förlåt för dåligt på inläggsfronten, har haft massa att göra innan skolan skulle starta. Den startade i torsdag och sedan dess har jag haft fullt upp med schemaändringar, träningar och andra saker. I fredags var jag ner till stan en sväng på kvällen efter träningen med Cello. Efter gick vi till hamnen, vi hade helt sjuka ideer och jag har aldrig varit med om en stördare kväll (nästan iaf..) . I lördags var det släktkalas och idag har jag varit på konfirmation! Nu ska jag just ut på en promenad med Cia.
 
Tänkte bjussa på lite bilder från de senaste dagarna!
 
 
Gruppen måste stå ute och vänta i ösregn för att de inte kom in i Bollis innan vi kom!
 
  
 
Cello tyckte det var ganska kul med regn! INTE Frida..
 
  
 
Jag var till Sverige med Malin (ja, än en gång.. Tredje gången på två veckor, hehe) och fick tag på både ett par vita (som ni ser behövdes ett par nya) och mina älskade vinröda converse.
 
 

ÅÅÅÅH!

Jag får DAMP! Försöker beställa hem ett par oxblodsröda låga converse, skulle passa perfekt tills hösten kommer. Finns ett par på converses hemsida, men man kan inte beställa till Finland därifrån.. Jag blir så sjukt sur så jag inte vet vad jag ska göra nu. Tänker beställa hem ett par vita höga iallafall...... ÅÅÅÅÅHHHHH!!!
Så sjukt fina!!! ♥

skorna har kommit

Mina skor som jag beställde för mer än tre veckor sedan, dök upp här för några dagar sen. De var riktigt fina, men passade inte perfekt och tror tyvärr det blir att skicka tillbaka dem. Här är lite bilder på hur de ser ut iallafall!
 
  
 

Why can't this be my reality!?

Jag har gått över från att ha varit på Facebook och läst bloggar hela nätterna till böcker. Det är helt sjukt, jag köpte 3 stycken böcker när ja var i Stockholm senast och har börjat läsa en bok nu som är riktigt bra. Så nu vet ni varflr jag inte är jätteaktiv här. Sen är det ju också så att jag vill ta vara på de sista dagarna nu innan skolan börjar. Sommaren har gått alldeles för snabbt i år, men oj vad roligt den har varit. ♥
 
Klockan 6 ska jag iväg till Bollhalla, det är träning till 9 vilket betyder att jag kommer vara slut ikväll. Imorgon har vi också träning från 9-12 och sedan 2-5! Taggad till 1000! Puss och hejdå!
 
 
Boken jag läser är den längst till höger, vår bästa tid, LÄS DEN!

Eye

Bara för Sagas skull måste jag tydligen lägga upp en bild. Jag var alltså till Stockholm och gjorde några fransar lite längre, men inte lika mkt som en ''hel'' fransförlängning. Här är iallafall mitt ena öga.
 
 
Som ni ser är lite fransar lite längre!

stockholm i mitt hjärta

Har inte hunnit skriva på ett tag nu igen. Igår var jag i Sverige och fixade lite grejer. Jag får lika mycket ångest varje gång jag åker iväg från den staden, vill bara stanna kvar där nununu! Igår var jag uppe och vandrade i Södermalm, inte varit i den delen så mycket förut men riktigt fint var det där. 
 
Idag har jag inte gjort något vettigt. Fanny och Frida kom en stund efter jag stigit upp och vi (läs jag) bakade. Sedan kom det gympa på tvn så vi satt och kollade. Raisman etta i matta och trea på bom, sjukt bra! Efter middagen for familjen och spelade äventyrsgolf, vilket jag kom trea i.. Bara Emma och Rez före mig!
 
Just nu väntar jag på Elin som ska komma efter mig och sedan far vi ut och kör en liten stund, tycker alltid det är lika mysigt! Här är lite bilder från Stockholm och från middagen hos Saga med henne och Annina!
 
    
 

just a normal day

Tjenare! Ligger i min säng och ska börja släcka ner allting och sova snart. Har vart en rolig och skön dag, där jag städat och vart upp till mommo och snackat men också varit med tvillingarna. Vi chillade hårt hemma i soffan, gött!!
 
Imorgon ska jag upp tidigt (läs vid elva/halv 12) och gå ut och promenixa med Cia, vilket var ett tag sen. Här får ni en bild från i lördags, när vi var hemma hos Fanny och Frida en stund innan vi gick ut.
 
 
Förlåt för kvalitén..

stockholm

Tjenare! Jag kom just hem från en långpromenad med Frida. Tror inte någon som inte är gympaälskare skulle klara av en sådan promenad med oss.. Vad har jag mera gjort då!? Jo, jag var till Sverige i tisdags. Egentligen ville jag ta en dag där jag bara kunde vara för mig själv osv, men det blev lite annorlunda. Fanny och Frida var med så var med dom ett tag också. Jag hann med en hel del shopping också, allt var nästan onödiga prylar men sånt händer! 
 
Måste också skriva om hur pepp jag är på gympan och träningarna nu. Vill verkligen att det här året ska bli ett bra gympaår nu! 
 
 
Tycker det är så sjukt fint i Stockholm, helt förälskad!!
 
 
SnyggFanny i partybrillsen!!! (glad tjej..)
 
 
Helt slut på båten påväg hem..
 
 
Här är det mesta jag fick med mig hem! 
 
Nu ska jag just iväg på träning, ha det gött! Puss

RSS 2.0