I'm sick and tired of being sick and tired

Jobbigt att vara sjukt när man helst bara vill fara ut och springa och gympa som aldrig förr, men snoren rinner och jag är fortfarande helt matt i kroppen så får väl ta och vila ut det här ordentligt nu. Tur nog fick jag sova ut riktigt mycket idag när jag börjar först kl.1! 
 
Har samhälla prov imorgon och igår hade jag matteprov, sjukt vad svårt provet var men nu är det skrivet iallafall!
Såhär passligt i provperioden beställde jag hem en jacka och ett par höga skor också, perfekt sak att göra så hålls humöret på topp! Nu längtar jag bara tills båtarna börjar gå igen, så jag kan fara över till Stockholm några gånger i vår och hälsa på! Hihi
 
 
En bild från Stockholm från när Emma och jag satt uppe på cafeet med skön utsikt över stan!

I'm back

Tjenare! 
 
Har blivit ett litet uppehåll här på några veckor, dels för att jag inte orkade blogga ett tag och dels för att datorn har varit inne på lagning nu de 3 senaste veckorna. De återställde hela min dator, så alla bilder har försvunnit,tur bara att det inte var allt för många och att jag har de flera på Iphonen. 
 
Den jobbigaste perioden på året är över nu och allting börjar ljusa igen, så himla skönt. Jag känner hur hela jag får energi och blir mycket positivare igen. Under de här veckorna har det varit 18-års fester (sinnes att det är 95orna som fyller 18 i år, jag känner mig fortfarande som 16..), hängt med fina vänner de få lediga stunder som funnits, haft både vanliga träningar och galaträningar (höften har blivit rätt mycket bättre, är så glad så att jag håller på att spricka för det) och i lördags uppträdde gruppen på Idrottgalan! Vi var uppstylade med futuristiska frisyrer och kläder, riktigt kul faktiskt! Roligt att det var många som tyckte vi gjorde det bra också!
 
Nu idag har jag bara legat hemma, min kropp har varit väldigt känslig för förkylningar osv iår. Hade kroppsvärk och feber imorse och har mått dåligt hela dagen idag. Om jag mår såhär imorgon också kommer jag antagligen inte komma upp ur sängen heller då. Min plan är att verkligen vila upp kroppen den här gången så att jag slipper bli sjuk om någon vecka igen. 
 
Det var väl allt för mig nu! Men som sagt, kommer börja blogga som vanligt igen nu!
 
 
 
Här är en bild på hela gänget från i lördags! 

SessanKajsa

Har dansat,hoppat i sängar, käkat lunch, hängt i räck och framförallt kramats med denne lille fröken idag. Sån tur jag har att hon skall sova här på lördag också!!


2013

Nytt år, nya utmaningar. 
 
Hade en fin nyårsafton med familjen + Tonys familj. Åt gott och vid 12 slaget gick jag ner med Emma till stan och såg på fyrvererierna. Har inga alls förhoppningar på året, så himla skönt. Helt oskrivna blad liksom!!
 
              
 
                                                                       Förrätt, huvudrätt och efterrätt! 
 
 
 
Jag körde på prickigt och vinrött! (syns inte så tydligt på bilden)
 
 
Sjukt fint fyverkeri! Svårt att fånga på bild dock...

RSS 2.0