Bermuda - del 1

Onsdagkväll den 10e bar det iväg med nattbåten till Helsingfors. Malle, Mollie och Lovis hade redan åkt iväg kvällen före men Emppi, Fäns och jag var riktigt taggade ändå. Cellox var en ängel hela dagen som hjälpte mig packa, försökte lugna ner oss alla i stressen och gjorde allting jag inte hann med! 
 
       
 
I hytten blev det inte mycket till sömn då vi visste vad som väntade nästa dag. Vi låg uppe och snackade om allt och inget! Så trötta men redo flickor steg upp på torsdagen och var beredda på den 9 h flygtur som väntade!
 
 
9 h flygtur till New York skulle det bli långtråkigt om inte Fäns skulle ha bestämt sig för att sova hela resan....
 
 
         
 
 
Tillslut var vi äntligen framme! Dock var flyget försenat och vi hade 30 minuter på oss innan nästa flyg gick (då skulle vi ta oss in genom alla säkerhetskontroller till USA först....) och det resluterade i att vi fick springa som idioter genom hela JFK (behövs det säga att vi hade blodsmak i munnen när vi kom fram?) Vi hann dock med flyget!
 
Svettiga som aldrig förr satt vi oss äntligen ner! Emma och Fäns slocknade direkt och jag satt själv vaken mellan dem! (Klockan var runt 1- halv 2 tiden på natten finskt tid)
 
        
 
Efter ca. 2 h var vi äntligen framme på Bermuda!! Nu började alla bli riktigt trötta!
 
        
 
 
Det var resan dit! Dagarna från Bermie får jag ta senare ikväll eller nånting!!

Tillbaka på ön

Hallå!! Inte hunnit skriva något här sedan jag kom hem för en vecka. Var hur trött som helst då, men Rock Off höll ju på här på ön, och om man vill se några nya människor alls på Åland så är det väl då man ska försöka hålla sig ute. Jag har i alla fall haft en trevlig vecka och nu när allting är över så är det väl dags att börja förbereda sig för skolan snart igen och njuta av den sista delen av lovet.
 
Tänkte att jag gör så som jag gjorde med Dubairesan, att jag ger bilder och sånt i omgångar! Tror jag börjar fixa med det redan nu, puss ♥
 
 
Här är en bild från när vi fick kläderna och testade dom för första gången :')
 

Nu börjar resan!

Allting är packat och klart! Nu är jag redo för vad Bermuda har att erbjuda! Puss och ha det underbart här hemma!


Iiiiih 3 dagar kvar!!!

VI ÅKER PÅ ONSDAAAG!!! Alltså är det dags att börja packa och dona nu!! Jag har laddat upp inför resan med att hänga med Cello ute på Järsö. For ut igår på kvällen (hehe typ runt halv 2!?) och vi låg och snackade i lilla stugan vid vattnet. Vid 5 tiden imorse hade vi ännu inte somnat och bestämde oss för att ro ut med hennes farmors gulliga pickobåt! När vi kom tillbaka höll solen på att stiga upp och vi beslöt oss då för att tutta. Imorse gick vi upp vid 11 och lade oss på bron och sov, hörde på skön musik, badade (första gången för i år, så lite stolt!!) och tog lite roddturer!

Dagen har resulterat i en röd och öm kropp. Kan inte säga något mot pappas "dumt huvud får kroppen lida!".. Menmen det finns inget jag kan göra åt det nu! På Bermuda är det ju ännu varmare så där åker nog 50an på!! Nu skall jag sova, så jag är pigg imorgon så jag orkar packa och städa rummet osv! Hihi, natti!

Så sjukt fin kväll igår!!!


RSS 2.0