Let me get this right this time

Hallå!
 
Har haft riktigt mycket att göra och tänka på de senaste veckorna. Jag slog höften igen efter tävlingen i Åbo, som tur var gick det över rätt snabbt och jag kan köra på rätt bra igen nu. Jag gjorde helskruv i söndags och ska tävla på den nu ikväll på km! Det har varit mycket tävlingar, träningar, föreläsningar, dans osv nu några veckor, och så kommer det att fortsätta till lite in i maj. Den här helgen åker vi upp till Jakobstad och i helgen som var hade vi vårfest. Vårt program blev så jäkla lyckat, heheh! Dock har jag inte sett det på film ännu, men det kändes bra.
 
Annars så har jag fått sommarjobb, var tvungen att tacka nej till ett helttids sommarjobb (pga av Bermudaresan) så nu ska jag vara barnvakt några! veckor, och servera på de helger jag vill och kan.
 
Har gått runt i mina favoritkläder hela helgen

So many thoughts

Så mycket tanker, så mycket ångest. Jag måste lära mig att ta en sak i taget och komma ihåg att allting alltid löser sig på ett eller annat sätt.


Tagga tävling!

Åker på årets första tävling ikväll, själva!! Kommer att vara upptagen varje helg i april nu, men det är rätt kul det med. Det lär bli en fruktansvärt rolig resa som det brukar bli och jag har inte börjat packa ännu, så måste skynda lite nu! Vi hörs när jag kommit hem. Ha det bra, puss!
 
Provperioden är över också, skrev sista provet idag, hihi jaaa!!!
 
 
Några från min fina grupp ♥

Kortis

Idag blev det magtröja till skolan! Våren är ju nästan här så det gäller att passa på! ;)


Påsk

Påsklovet har varit finfint. Igår var jag ute och påskade lite med Jerre, annars har jag mest tagit det lugnt! Vi var och åt till Smakbyn med släkten också, riktigt gott därute!
 
Igår var jag ut till sjukhuset ännu en gång. Utslagen under armen har inte gott bort helt ännu och i söndags blev dom mycket värre, läkaren tror inte att stafylokockern har gott bort ännu och jag har nu börjat gå på min tredje(!!!) antibiotikakur för iår. Vi fick sitta och vänta på läkartid i 3 h igår, vilket inte gjorde mig överdrivet positiv.. Men som tur var så fick jag gå ut och gå med Ci efteråt!
 
 
Har bara tagit en bild på hela påsklovet, och det är den här på Malle och Emppi från middagen i Sund i söndags!
 
 

RSS 2.0