Älskar att kunna gå i shorts utan att frysa!!!


I will win, not immediately but definitely

Hallå!
 
Okej, för två veckor sen slog jag knäet på träningen. Jag gjorde en helskruv och tyckte inte den var så annorlunda mot mina andra jag har gjort, men efter landningen krampade det till i knäet och det tog riktigt ont. Efter att jag suttit ner i ca. 10 minuter skulle jag försöka gå men fick inte benet rakt, det gick verkligen inte. Symtomen jag hade dagarna efter tydde på att ett korsband kunde vara av och det gjorde mig såklart jättenervös då jag vet (eller har sett) hur jobbig det är att ta sig tillbaka från en sådan skada. Vi åker till Bermuda om 56 dagar också, vilket gjorde mig ännu mera nervös.
 
Men igår var jag till en läkare som konstaterade att korsbanden var hela (wiiho!!), dock har jag en ruptur på min menisk och därför får jag inte belasta benet nu på 4 veckor. Jag har tur som är en teknikmänniska, så nu gäller det att hålla igång styrka, smidighet och kondition, så kommer teknikerna lätt sen. Som sagt kommer jag att kunna tävla Bermuda i sommar bara jag lyssnar på min kropp och tar det försiktigt nu. 
 
Här har ni iallafall en grej av alla tankar som finns i huvudet nu! 

A part of me wants to give up, the other half wants to continue trying

Jag vet inte vad jag ska säga, göra eller tänka längre. Allting bara rasar ihop gång på gång. Jag antar att det bara är att ställa sig upp igen och försöka pånytt. 

RSS 2.0