Pluggapluggapluggatränapluggapluggaplugga

Snällasnällasnälla provperiod gå lite snabbare, jag orkar verkligen inte med dig längre. Biologiprov imorgon.. Har så ont i käkarna att jag dör, får alltid det när stressen kommer. Okej, det är bara att göra sitt bästa, mer går det inte att göra! Blir väl att jag får gå om hela lusse i Sverige sen eller något, haha! 
 
 
Känns lite såhär just nu!

It's just a bad day, not a bad life

Hela dan har faktiskt varit bajs idag. Jag gick och lade mig vid halv 5 imorse, kanske är en av orsakerna för att jag är så grinig. Höften har ömmat mycket sen i tisdags och jag börjar bli riktigt orolig nu över vad allting kan vara. Läkare/sjukgymnast/röntgenläkare/osteopat säger alla olika saker och allting känns bara kaos i huvudet. Menmen vi håller ju på och reder ut det just nu, så det gäller väl bara att vara tålmodig och vänta. 
 
Jag ska väl egentligen inte vara på datorn nu utan borde plugga biologi och skirva lite externa kurser, om jag bara skulle ha orken att börja ändå. Får väl stänga av här och se om det går! Nu vet ni hurdan dag jag haft iallafall. 
 

Sep. 29, 2012

Var helt säker på att jag skulle sticka iväg till Stockholm imorgon, men var ute och gick med Cello ikväll och har fått riktigt ont i höften, så tror det blir nästa helg istället. Mamma tyckte inte heller att Stockholm kanske var bästa planen just nu med tanke på höften, provperiod, pengar, att jag bestämt mig så sent (som vanligt) osv.

Usch vad kallt, regnigt och mörkt det blivit ute btw...


Drömmer mig bort ♥

 
'
Fan vad cool hon är!!!

Orkar inte!!!

Jag orkar inte med provperiod!! Har samhälla imorgon och matte på fredag.. Sen är det helg iallafall. Taggataggatagga plugg nu.....


Like stars in the sky


Stay strong, make them wonder how you're still smiling

Usch vad trött jag varit hela helgen, kanske beror på vädret!? I fredags somnade jag iallafall vid 12 och vaknade inte förrän halv 1 nästa morgon.. Sov alltså 12,5 h, vilket är sjukt för att vara mig. Igår var jag, Malin och Emma hundvakt hela dagen till en minihund. Så söt!

Tänkte säga att jag var till en sjukgymnast i fredags också. Tror vi är på rätt med vad felet är nu. Jobbigt att svullnaden har övergått till strålning nu,så kan knappt gå upp för en trappa utan att få ont. Men vi testade en laserbehandling och den tog bort lite svullnad, så ska nog köra på det igen och se om det blir ännu bättre!

Två bilder på Maxi! Hihi


Dans

Vi hade som sagt dans idag på träningen. Sjukt kul! Men oj vad svårt det var också.. Svårt att kunna släppa spänningen och bara försöka dansa på känslor typ. Och oj vad fint Linda dansa. Nån gång i mitt liv skall jag också kunna dansa riktigt bra!
 
Denna låt dansa vi till, som sagt mycket känsla i låten.
 
 
Och en annan låt jag fått helt dille på: 
 
 
Nu ska jag ta natt! Hörs imorgon alla söta! Puss

Peaceful warrior

Hade filmmys med Cello, Emma, Malin och Rez igår. Riktigt skönt att bara vara! Jag var till läkare på morgonen också, så nu väntas ultraljud om någon vecka och sjukgymnastik på fredag. Vill bara ha det här överstökat och bra nu!

Just nu ligger jag i soffan med filten över mig. Tänkte ta en liten tuppis innan jag ska göra lite läxor och så. Ikväll är det träning och dans står på schemat!


JÄTTEKAST!!!!!!!

Har alltid fått lite panikkänslor när det kommit till jättekast på barr. Nu ikväll gjorde jag det för första gången helt själv!! Lyyyyycklig tjej! Äntligen säger jag bara,nu är det bara att jobba på dem.


What doesn't kill you makes you stronger

Huh! Helgen är över för denna gång. Haft en sjukt stressig helg och är egentligen ganska skönt att den är över. Kvällen avslutades kanske inte på bästa sätt, men äh sånt man får ta. Kom just upp till mitt rum och märkte att mamma hade plockat upp i mitt rum som verkligen var kaos. Jag tror hon märkte hur stressad jag var, speciellt nu ikväll. Men nog har man världens bästa mamma ändå.

Var förresten barnvakt till Kajsa idag efter träningen. Hon är så söt så man smälter.


Mormor och morfar

Har varit uppe hos mommo hela dagen idag! Satt och pratade med moffa och somnade en stund i solen också. Jag blev och kolla på gamla kort från när de var unga också, oj så fina de är!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1813651/images/2012/pic_5054db29e087c3239c2dfe99.jpg" class="image">


Brunett?


Dubai

Jag vill ha väääärme! Skulle inte tacka nej till en solsemester eller bara vanlig semester just nu!! Och vi som inte ens gått klart 1a perioden i skolan.. Okej bara att kämpa på nu!


Sisters are forever ❤

Skype med bästa storasyster ikväll! Skrattat så jag har ont i magen nu :')


Some memories never fade

Tjenaree! Kommer just från mormor, där jag har suttit och skrattat åt minnen hon har från vi var små.  Nu när jag kom hem blev jag sugen att kolla i gamla fotoalbum och oj vad jag skrattat och olika foton nu. Här har ni lite exempel..
 
  

Dans med Pernilla! Älskar kläderna och speciellt Pernillas hatt ♥ Och en cykeltur med moffi och Malin!
 
 
Och gulligaste bilden på världens sötaste systrar! ♥♥♥
 
 

The hunger games

Klockan är mycket och jag ska just sova! Haft en riktigt skön kväll med jacuzzi,film, snack och moppetur hem i mörkret. Vi såg på The hunger games, sjukt brutal film! Men riktigt bra också, jag satt för det mesta i skräck och pajade på Bruno som låg och halvsov på mitt ben! Myyysigt! Men nu tutta..natti!


Cellox

Senaste dagarna har varit lite upp och ner. Vissa stunder har vart riktigt roliga och andra har jag suttit och lipat i princip. Just nu är jag på gott humör iallafall, skall ut till Järsö ikväll och hänga och kanske bada jacuzzi(?). Vi hörs senare hörni! Nu vet ni att jag lever och hur jag har det åtminstone!


Stay strong

Sitter och målar naglarna innan jag ska dra iväg till skolan. Älskar att börja halv 10!

Kan ju bara nämna att höften (inte ljumsken som jag tidigare kallade de, där jag har ont är typ höften hehe) inte blir bättre. Jag var ute och gick med Cello igår och då svullnade låret under upp. Har lite svårt att veta vad jag skall göra, kanske borde kolla upp det!

Annars är väl allt bra! Skolan rullar på och dagarna går ganska fort, hinner därför inte blogga riktigt alla dar!

Random inlägg!! Men här är 3 bilder från igår!



Do what makes you HAPPY!

Sitter hemma vid köksbordet och försöker läsa ut ''vår bästa tid'' (boken jag snackade om förut). Ska just iväg till skolan igen. Förresten steg jag upp 20 över 6 idag, åt frukost och gick och sova igen sen... Smart tjej! 
 
Inte hänt så mycket sen igår kväll så mer har jag inte att skriva. Ville bara säga hej! Kan visa lite halv vad jag har på mig också, för trött för att tänka på att ta på mig något snyggt imorse!!
 






Värsta i mitt liv!! typ..

Herregud, är ännu i ett litet chocktillsånd tror jag. Jag skulle gå ut på en liten promenix med Ci efter träningen. När jag tittar ut genom salen ser jag en sol titta fram bakom träden och tänker att en kvällspromenad kommer bli perfekt.
 
Ci och jag möttes vid kyrkan och började traska mot Strandprmenaden. Vid vattnet blir det mörkt och båda är skitmörkrädda, men vi håller oss nära varann och försöker att inte tänka på något läskigt. Lite längre fram, där det är precis kolsvart, ser vi hur en kamerablixt bländar oss. Jag är helt säker på att nån sitter inne i skogen och tar kort på oss (typ monster som tar kort på sina offer). Jag tar Cias hand och så springer vi skrikande så snabbt vi kan för att rädda oss själva. Pulsen gick upp på 150 på två sekunder alltså. 
 
När vi kommit till gatlyktor och ljus igen börjar det ösregna och vi förstår att det måste ha varit en blixt som slagit ner vid ett av bergen. Här en bild på två snygga dyngsura tjejer som måste gå hem tillsammans för att ingen av oss vågade skiljas!
 

Lanvin

Tror jag ska inverstera i ett nytt Iphoneskal! Kommer ju tillochmed få hem ett paket från net-a-porter då! Hihi ♥
 
 
Värt 50€!?

September please be good

Jag får damp. Känns som om allt jag gör slutar i att jag får ont. Känner mig som världens klenis som inte orkar träna typ.. Men min ljumske svullna upp efter träningen i fredags och jag fick en knöl där, som jag brukar när jag får ont. Igår hade låret nedanför också svullnat och idag hade det inte blivit bättre. Jag skippade träningen nu i morse för att vila och kanske kunna träna imorgon istället. Jag hoppas verkligen det blir bra snart. Ligger med värmedyna på nu, så vi får väl se. 
 
Igår fick jag träffa Fanny, som jag inte gjort på en miljon år typ. Hade lite att snacka om med henne! Sedan gick jag hem och på kvällen kom Cellox hit. Nu ska jag upp till mommo och hälsa på. Vi hörs kanske ikväll! Puss
 
 

5 saker ni (kanske) inte visste om mig!

1. När jag är hemma dricker jag alltid ur glas på fot. Det spelar ingen roll vad förlag dricker, allting smakar så mycket bättre i höga glas. Speciellt äppeljuice tycker jag smakar som bäst i glas på fot.

2. Jag är extremt mörkrädd. När jag ska sova ensam hemma måste jag alltid ropa "hallå" när jag kommer hem och känner mig direkt tryggare när jag inte får något svar.

3. Jag tycker varm mat är äckligt när jag kommer hem från en träning, äter helst en kall yoghurt typ.

4. Jag har ett födelsemärke just vid naveln, som jag alltid haft som mitt kännetecken. Jag borde ta bort det, men vill inte just på grund av att jag gillar det.

5. När någon skrämmer mig så skriker jag högt i flera sekunder efter jag förstått att det var ett skämt. Jag får en sån chock så det blir att jag skriker bara!


Där har ni kanske nytt ni lärt er nu!


RSS 2.0