03:10

Har inte gjort någonting de senaste dagarna. Legat i sängen så länge jag kunnat innan magen kurrat och jag har ätit lite mat, men det är såhär lov ska vara, right!?

Var upp till Mommo idag i alla fall. Satt och snackade med henne i nästan 2 timmar om allt och ingenting. Har så sjukt skön mormor! Och en grej till, jag är uppe allt för länge på nätterna också.. Somnar vid 4 nästan varje natt! Och det är jättejobbigt då jag inte ens vet varför jag somnar så sent.. Ligger mest uppe och tänker på massa! Jaja ska väl göra ett försök och sova nu så får vi se! Puss och Godnatt! :)


Julfest,-afton,-middag

Jag har haft en riktig trevlig jul! For till Ci efter julfesten, dit massor av människor sedan kom. Gick hem alldeles för sent med Sara och var väl hemma vid 4. Somnade först vid 5 efter att ha sett ett avsnitt av gg. I lördags måste jag fixa de sista julklapparna(läs alla julklappar förutom Emmas) vilket jag hann utmärkt faktiskt! 
 
I måndags var vi upp på en traditionell julfrukost till mormor och morfar. Alltid lika mysigt och kaos att träffa hela släkten sådär! Efter att ha ätit mormors bästa makaroner och korv så gick vi ut på promenad med familjen. Kul att gå i cirka en meter hög snö bara för att kunna fika på platsen vi brukar stannar till på, men det var mysigt när vi väl var uppe på berget och satt och drack glögg. 
 
På kvällen åt vi julmiddag och tomten delade ut julklappar! Fick bl.a Spotify, parfym, pengar och presentkort! Riktigt fina presenter, tack alla! 
 
Och så igår var vi till Linda ut i Suns på inflyttningsfest/julmiddag. Hon har det riktigt fint där ute, trodde inte man kunde ha det så bra ute på landet, höhö. Annars har jag bara chillat hemma de här dagarna, och funderar på att fortsätta det. Tror jag blir hemma över nyår med familjen, inte sugen på något annat just nu!
 
Imorgon är det träning vid 11. Har inte varit till salen på år, känns det som, så ska bli superskönt att komma dit igen. Tror det kan bli så att jag kan köra på lite till nu när jag vilat höften. Vi får väl se! Hej så länge!
 
  
         
 
Jag med Ci, Offi och Pernie
 
        
 
Och Rez och världens bästa pappa från julafton!
 

Fuck clothes

Ååååh, får sån damp. Båten gick inte igår, det blåste för mycket så alla turer blev inställda. Jag såg både fram emot att få se på när de andra tävlade och att sedan få komma till stan en snabbis. Jag har verkligen ingenting att ta på mig på julfesten. Jag gick igenom min, Emmas och mammas garderober igår men hittade inget som ens skulle kunna gå. Vi får se hur det löser sig.. Nu ska jag läsa igenom spanska orden och sedan kolla ett avsnitt gg, hejdå!
 
 
Såhär såg jag ut på lillajul!

New room

Försöker julstäda i mitt nya rum, men det går bajs. Har så himla mycket saker som jag behöver men inte vill ha (skolböcker är ett ytterst exempel). Har inte så mycket hyllor eller andra ställen att sätta upp allting på just nu heller. Aja, lyssnar på julmusik och försöker komma i lite stämning, fast har nu senaste halvtimmen kollat i nya Elle jag fick för några dagar sedan istället.
 
Kan ju också berätta att jag varit till Kjell och fått godkännande att få springa varannan träning försiktigt! Sedan får jag börja trappa upp det om inte svullnaden kommer tillbaka än en gång. Jag har haft ont och svullet nu den här veckan, men får hoppas att det snart går över igen. Kjell tror också att jag kommer kunna göra spagathopp och få gå ut i andra ytterlägen i slutet på januari igen, vilket känns jätteskönt! 
 
Imorgon åker jag med till Stockholm för att se på när de andra tävlar. Synd att det är så några som kommer med. Det känns som gruppen fått något sorts ''skademoln'' över sig igen, hatar sånt. Jaja, vi kommer iallafall hem på söndag med sista båten. Det var väl allt för nu. 
 
 
Skönt om man skulle ha sån här utsikt från lägenheten!
 

Chasing Rubies

 
Går runt med den här på högsta volym i hörlurarna och låter dagarna flyta på ♥
 

Breathing in snowflakes

Sådärja, nu är jag tillbaka här på bloggen igen! Haft väldigt mycket de senaste veckorna så bloggen har fått vila lite.  Nya perioden har börjat och den är sjukt mycket jobbigare än förra perioden. Men jag ska väl lyckas ta mig igenom den. 
 
Jag har varit till Kjell med höften också. Jag ska försöka avbelasta den så mycket som möjligt just nu. Eftersom svullnad och värk kommer efter träning har vi fått backa bak igen och börja från början. Just nu ska jag avbelasta höften så mycket som möjligt i vardagen och får inte träna något förutom rehabben. På onsdag har det gått två veckor sen jag träffade honom och då hoppas jag att vi kan lägga till lite saker jag får göra.
 
Det har varit riktigt skönt att få vara ledig nu torsdag-fredag, att få skita i skolan några dagar. Sara och jag bestämde oss på onsdag dag att vi på eftermiddagen skulle ta båten över till Stockholm och övernatta där några nätter. Efter en kaotisk resa, med förseningar på två timmar och bussar som inte gick p.g.a snökaoset, var vi tillslut framme i Malins lägenhet. Hade väldigt trevliga dagar i Stockholm. Jag längtade som vanligt tillbaka när jag satt på bussen påväg hem till ön igen. Hann köpa lite kläder och en julklapp till Emma, men det var allt. Som tur är ska vi till Sverige igen nästa helg igen. Jag ska kolla på när de andra tävlar och då kanske jag hinner kolla lite julklappar däremellan! 
 
Ja, som sagt har haft ett riktigt bra lov såhär långt. Kollade på film och drack glögg med Cello ikväll och nu ska jag ta och sova. Imorgon är det träning som gäller. Och för att jag ens ska orka stiga upp är det dags att sova precis nu! Godnatt, vi hörs snart! 
 
   
 
 
 

RSS 2.0