The way your hair feels after getting a haircut

Ny ändring. Ny frisyr. Halva håret borta. Bara att vänja sig.

 

Every summer has a story

Igår var det midsommarafton. Vi i gruppen steg upp tidigt för att löva midsommarstången här i stan. Vi höll på i nästan fyra timmer helt i onödan, stången hade tydligen gått av när den skulle resas på kvällen. Efter lövningen for familjen direkt ut till Britt på midsommarlunch, vilket var väldigt trevligt.

På kvällen var det Cajsa som gällde, mycket trevligt folk där. GICK hem från Möckelö, vilket tog ett bra tag. Somnade iallafall vid 4, så är lite småtrött idag! Nu ska jag se på förhäxad med min lille lillasyster. Ha det bra allihopa! Puss

 
En bild på min finfina grupp! Vi har sommarlov från gympan nu i 3 veckor.. Men jag tror och hoppas att jag träffar alla ändå under lovet!

Nattpromenix

Tjenare! Kom hem precis just från en nattpromenad med Cia. Mötte upp henne vid halv 12 och sedan dess har vi bara gått runt här i stan och snackat. Jag har inte sett henne på ett tag, så det var kul att få prata lite igen.

Nu är klockan över två och jag har ingen orsak till att vara uppe.. Herregud vad sent jag går och lägger mig numera! Gonatt..

Haha bjuder på en sjuk bild från i vintras!!


Sisters, always remember that if you fall I will pick you up

Ligger i sängen bredvid en söt liten Emma som sover! Hon är så sjukt gullig ibland. Klockan är mycket och jag borde ha släckt ner allting och lagt mig för många timmar sen, men äääh man är bara ung en gång och det gäller att ta vara på tiden då!
Gammal bild! Men tycker om er så jääkla mycket! 

JOBBigt

Är helt slut på dagarna och kvällarna nu. Det känns som mitt sommarlov jag skulle få så bra slutade förra veckan. Jag jobbar 8 timmar på dagarna och far till träningarna nästan direkt efter, så är borta i ca 12h vissa dagar. Jag är uppe sent på nätterna och måste alltså upp tidigt till jobbet, men det är bara en vecka kvar innan det borde bli lite lättare jobbschema.
På grund av detta har jag varken kunnat blogga eller hunnit göra så mycket. I helgen var jag ju till VoimisteluPäivät. Det var verkligen stört kul, som alltid med mina gympatjejer. De sjöng för mig på morgonen och allting. I måndags firade vi min födelsedag med släkten, fick tillexempel en finfin dator. Något annat har jag väl inte att säga just nu! Om något roligt händer får jag väl ta och blogga lite igen.. Ha det så bra sålänge! Puss
Lite bilder från VP! Här sitter vi alla och väntar på bussen till hallen.
Mollie, Cello, Sofia, jag och Fanny!
Fanny och jag posar! Gillar längdskillnaden...

Världens chock

Vaknade över att någonting hamrade riktigt högt imorse. Jag försökte somna om flera gånger, men bankadet var så sjukt störande, hördes som om någon hamrade i ett järnrör utanför fönstret typ.. Så jag bestämde mig för att stiga upp ur sängen och se vad det var. En arg Hanna stiger upp ur sängen, i BH och trosor som jag sov i, och drar snabbt upp rullgardinen för att se vad som står på. Utanför, sisådär 20 cm från mig, står det en man och tittar in på mig. Vi får ögonkontakt och jag blir lite sådär halvchockad och försöker få ner gardinen igen, medan han försöker se så normal ut som möjligt och tittar bort. Chockad står jag kvar vid fönstret ett tag(med rullgardinen nere) och förstår ingenting, innan det slår mig att de sätter upp persienner uppe vid fönstren. Jag satt snabbt på mig kläder efter det och gick till soffan med mitt stora duntäcke och fortsatte sova där..
Nu såhär i efterhand skulle det vara väldigt kul att ha detta på film. Tänk att få se min lite urvakna och framförallt chockade blick och han här fixarkillens förvånade och genanta blick! Hahaha

Let's have a great summer!

Det är tisdag, jag fyller år på fredag och vi åker iväg på tävlingar på torsdag! Jag har alltså mycket att se fram emot nu. Min början på lovet har varit bra! Jag är riktigt pepp på att göra denna sommar till en väldigt bra sommar. Jag har också fått tillbaka min "sommartid". Jag förstod inte i vintras hur jag hade kunnat sova så lite förra sommaren, men herregud nu har jag börjat sova lite igen!! Menmen man ska ta vara på tiden när man väl kan såatt!

Nu ska jag fixa lite grejer innan jag skall åka ut till bollis och träna. Får se vad kvällen har att erbjuda(och hur trött jag är...)

Ha det gött och njut av sommaren! Puss


Life is what we make it always has been, always will be!

Försöker ta vara på sommaren nu och njuter så mycket jag kan. Fredagen var riktigt rolig. Det blev en väldigt spontan kväll, men det var nog det som gjorde det så roligt. Kul att få umgås med en massa folk!

Igår gjorde jag inte så mycket, var på middag med familjen och somnade ganska tidigt. Jag behövde ta in den sömnen jag missat natten före!

Och idag, vilka äventyr jag varit på. Malin och Rez har kommit hem från Rhodos så Fanny och jag (läs Emma) bakade kokosbolls deg och vi for och skrämde dem lite! Efter det tog vi en liten mopperunda. Har så jäkla roligt åt hur sjuka grejer vi kommer på att göra!!

Snyyygggaaa tjejer!!


SOMMARLOV!!!!

Tjena! Det är jag som har sommarlov nu och oj vad skönt det är! Jag ska just på träning, ikväll skall jag umgås med fina vänner. Hoppas kvällen blir rolig och att det inte regnar så mycket ute!

Hade över de flesta tjejerna i klassen. Hihi jag gillar min klass!!


RSS 2.0