The weekend

I helgen var jag på Skörefest, något jag aldrig är på! Men ganska mysigt var det ju att dra ut till Geta med Mellis och Kicken och gå runt bland alla facklor och lyktor där. 



Är också så himla glad att jag har klarat skolan den här veckan! Har haft så himla mycket! Nu är provperioden igång, men det känns faktiskt ganska skönt! 

Bermuda - del 5 (sista delen)

På hemvägen mellanlandade vi i New York och när vi fick veta att vi hade några timmar på oss bestämde sig några av oss gymnaster för att ta en taxi in till city.  Malle, jag och EP satt oss i en taxi och Ylva och Fäns tog en annan. Vi var de ända ålänningarna som tog oss in till stan!
 
 
New York är ju en helt sjuk stad. Jag vill absolut fara dit någon gång igen med ett kompisgäng och få uppleva det lite mer, den här gången blev det bara en snabbvisit! Dock hann vi med mycket ändå. Vi tog taxi in till Time Square, sedan gick vi bara runt och kollade uppåt på alla skyskrapor.
 
         
 
Vi hittade huset där de spelar in Project Runway...
 
 
och såg maasssa taxibilar...
 
 
och hittade både Victoria's Secret och världens Nike freerun-buktik...
 
       
 
 
och såg stadsbiblioteket (där Carrie gifte sig i SATS!!!) ....
 
       
 
och såg ännu mer taxibilar...
 
 
och sedan måste vi skynda oss ut till flygplatsen igen! 
 
 
Alla vi var riktigt nöjda och glada över att ha hunnit in till stan.
 
        
 
Jag träffade en basketspelare, inte kände jag mig kort heller!..
 
 
Sen var vi äntligen i Finland. Denna resa skulle vi komma måsta vara uppe runt 36 h, på denna bild som får avsluta hela den här resan, så har mina fina kompisar varit uppe cirka 29 h!
 
 
 

When the world says "give up" hope whispers "try one more time"

Första studentprovet är över, engelska hörförståelse. Skrev den imorse med feber i kroppen och en nattsömn på 5 timmar, riktigt kul! Ännu roligare blev det när hörförståelsen handlade om en sorts fågels migration. Jag kan ärligt säga att jag höll på att somna flera gånger. 
 
Som sagt har det kanske inte varit en alltför bra dag idag alltså, knäet känns konstigt och hela jag är slut. Det är väl bara att samla lite krafter nu för att orka med veckan, antar jag. Jag skall flyga själv (!!! Mamma är nervösare än mig) till Åbo på magnetröntgen på fredag och sedan får vi se desto mer. 
 
Förstår inte ens hur jag kan ha hållit mig uppe såhär länge, så måste nog sova nu! Godnatt!!
 
 

4 september

Hösten börjar komma, men det trotsar jag och tar på mig shortsen ännu! Jag har inte bloggat så mycket efter Bermuda om vad som händer i vardagen! Men sommaren har varit riktigt fin (lite kort dock) och nu har skolan börjat såklart! Jag skriver mitt första studentprov nästa vecka och jag är så nervös att jag inte vet vart jag ska ta vägen. För ungefär en vecka vek sig knäet igen. Jag hoppade ner från en plint till en trampett och när jag skulle hoppa iväg från trampetten så höll inte knäet och det var något som knäppte till på baksidan. Jag trodde att korsbandet helt säkert hade brutits, men som tur var så är det inte det utan menisken fick sig stryk igen. Jag hoppas på att få mr tid den här veckan. Sen får vi ta allting därifrån, när vi vet hur stor skadan är. 
 
Vad har till hänt då? Jo, före skadan hann jag göra några yurchenko (på kloss ner till grop)! Men vilken rolig känsla det är när allting bara snurrar på! Hahah!! Och så har jag lekt med lilla Kajsa, varit på plättkalas till Melle och firat fina Offi som äntligen är 18!
 
Nu borde jag börja göra mig i ordning till skolan också, börjar 11 idag vilket nog är det skönaste ever att göra! 
 
Puss och kram allihopa.
 
        
 
 

RSS 2.0