29 Februari

Tänkte skriva ett litet snabbt inlägg här. Dagarna går så fort förbi att bloggen glöms lite.. Skola + träningar tar över just nu och har så svårt att hinna med. Jag sover allt för lite om nätterna så är alldeles för trött i skolan på dagarna. Annars flyter väl allt på bara, har roligt om dagarna och om kvällarna på träningarna också då. Nu ska det just bära av till skolan, i träningskläder. Det har varit min standard klädsel de senaste dagarna.. Haha! Bara för att göra detta inlägg lite till random så lägger jag upp en gammal bild på mig! Var typ 12 eller 13 när denna bild togs!

You need to have a bad day once in a while, otherwise, you'll never know what a good day feels like

Dagen har inte varit den bästa idag. Har lite smått ångest över allting just nu. Men äh, får tänka på rubriken ovan och fortsätta med mina biologiuppgifter. Kul liv...!

A day in Stockholm (som skulle kommit upp för flera timmar sen)

Ångest ångest ångest.. Har hittat så jäkla mycket här borta! Älskar allting jag köpt, men massa pengar har gått åt. Jaja, nu har jag kläder att ta på mig i alla fall 😉

Och en grej till, herregud vad ont i fötterna man får av att gå omkring i Stockholm. Jag lovar att Emma och jag gick minst typ 10 km idag, det resultera i att Emma och jag nu ligger i vår säng här på hotellet och orkar inte göra nånting! Så det blir att ringa upp middag på rummet.

Första bilden är på lite av det jag köpt, haha. JAG på mina 160 cm har köpt en långkjol, Emma skratta högt när hon hörde det..

Och sen på sista bilden har ni utsikten från rummet, sååå mysigt!


Är du en ko? Frågade en Stockholmsbo

Sitter på hotellrummet just nu, världens mysigaste alltså! Vi har utsikt mot hamnen och solen lyser in genom fönstret. Och det bästa av allt, man kan sitta på fönsterbrädet, hihi 

Dessutom flaggas det ju överallt här i Stockholm, nu när Victoria fött en liten prinsessa! Vaknade inatt av att iphonen blippade till och såg att Aftonbladet skrivit att Victoria hade åkt in på BB.

Nej nu skall vi in och göra stan osäker. Hoppas jag hittar en del kläder och andra saker, man blir på så mycket bättre humör då!! Ha det bra sålänge!

Här är en bild på hotellrummet, så himla mysigt. (Andra bilden) Jag förstod inte hur kranen fungerade och började med att lyfta bort stenen innan jag kom på att den skulle vara kvar som konst...


Så var det dags igen!!

Jahaja, nu medan typ alla jag känner ligger och solar i Egypten och på liknande ställen, har jag bestämt mig för att ge bloggandet en ny chans. Fanny har så snällt fixat om bloggen lite på min begäran. Jag gillar utseende grymt mycket faktiskt!

Tillbaka till alla de som solar, tycker jag faktiskt det är ganska mysigt på Åland också. Våren börjar ju sakta komma och jag börjar vakna upp ur min vinterdepression! Samtidigt skulle jag inte tveka på att följa med på en solresa om någon frågade…

Jaja, nu skall jag övergå till mitt packande igen! Familjen - Malin, åker på en liten trip till Stockholm imorgon. Det är alltid något, så jag är mer än nöjd!

Roligt att blogga igen! Hihi puss

Får avsluta inlägget med en bild på min systrar! Tycker om dem så sjukt mycket!!


blablablablablabla

jiewkdsljioksjorkldcxokfwdc fopkldcxkjofweplmöxjkopevdcx jkfopmxznomkvfx ikvfmxnjvmkfcsla ikfjvcjiknvc  jirfkdclnjvfkmA KOFLDSCJNGÅEDSLÖA MKOEW¨MCODS

RSS 2.0