Bermuda - del 4

Vilodag igen mellan nästa tävling och det var stan som låg på schemat. Allt var rätt så dyrt och det slutade såhär som alltid!
 
       
 
'
 
Och sen var det dags för sista tävlingen. Vi skulle ha de lila dräkterna nu, och jag tror jag aldrig har haft något tajtare på mig. Menmen, snygga var de, så det gick iallafall!
 
       
 
 
Och efter det fick vi ÄNTLIGEN vara ute och bada och sola påriktigt!! (Dock med 50ans solskydd och skugga ibland)
 
       
 
På kvällen var det dags för social evening! Herre vad annorlunda och fräscha vi såg ut efter lite mascara på ögonfransarna! Malle blev trött efter en hel kväll dansande!
 
 
         
 
         
 
På fredagen skulle vi ut och snorkla! (Aldrig igen säger jag, fick panik när jag skulle försöka andas under vattnet.. Så slutade med att jag bara simmade runt istället!)
 
        
 
 
Hemkommen från snorklingen var det dags att fixa upp sig lite snabbt till avslutningen. Vi drog på kepan och brillsen så var det bra sen!
 
        
 
 
Dagen efter avslutningen var det lite sol & bad, god lunch och packning som gällde. För på söndagen började vår hemresa!
 
 

Bermuda - del 3

Jag har faktiskt inte varit med om en sån värme som vi hade på Bermuda. Fuktigheten i luften var helt sjuk och man gick runt svettig konstant. Dock fick ju inte vi sola eller vara i solen alls sålänge vi hade tävlingar kvar, och satt därför mest i vår lilla klassrum och roade oss med facebook, skype, vilostunder mm. 

        
 
 
På lördagen var det dags på invigning! Älskar outfiten vi måste ha! 

     
 
Nästa dag var det dags för första tävlingen. Lovis fick hoppa in istället för Malle, då hon slog knäet på träningen dagen före!
 
 
Efter tävlingen (som förövrigt gick bra ändå!) så for vi och doppade oss till Horseshoe Bay!
 
 
      
 
Och så var det mellandag igen med träning och dopp i havet. Det var väldigt svårt att träna just p.g.a värmen, så träningarna gick ut på att känna lite smått på redskapen!
 
 
 
Och tävlning nummer 2, FIG!
 
        
 
 
 
        
 
Det får bli allt för den här delen! Kan ju förresten berätta att vi kommit igång med träningen igen, herregud vilken träningsvärk jag haft denna vecka! Kan inte ens gå normalt...
 

Bermuda - del 2

Efter några timmars sömn pga av tidskillnaden (uppstigning vid halv 6 kanske?) var laget redo för att se lite av Bermuda. Många trodde vi var tvillingar då vi varje dag gick i likadana kläder.
 
 
Vi fixade upp dörren till vårt rum, så att alla kunde se var gymnasterna bodde!
 
 
Sedan bar det av till Hamilton och därifrån tog vi en färja runt ön!
 
 
Mitt i dan blev alla trötta (då det var kväll där hemma för oss) och somnade på färjan!
 
 
Sedan hann vi och kika in i salen lite också! Rosa gympahus, hur gulligt!? Och efter titten blev det stranden för ett dopp!
 
 
      
 
Alla kvällar avslutades med dans, sång och skratt! Helt sjukt vad vi kan flippa ihop...
 

RSS 2.0