Dubai - del 2

På lördagen tog vi sovmorgon och for sedan ut till the Palm, till Atlantis. Herregud vilken fin strand det var där! Vi låg på stranden och chillade i några timmar, tog oss upp till vattenparken och åkte en rutschikana (mamma och Emma vägrade åka någon till) innan vi for tillbaka till hotellet igen. 
 
       
 
 
 Efter det var det äntligen shopping som gällde! Vi for till världens största shoppingcentrum, The Dubai Mall, och stannade där hela kvällen. Jag sprang runt som en idiot och letade efter de butiker jag ville gå till, vilket var rätt svårt då det finns över 1200 butiker där. Men hela centrumet var jättefint dekoretat, så det var kul att bara gå runt och titta också! 
    
        
 
 När vi var färdigshoppade för kvällen så gick vi ut och kollade på en vattenshow. Svårt att beskriva hur mäktigt det var om man inte har upplevt det, men det är verkligen sjukt att man kan göra så mycket med bara vatten och olika ljussättningar. Vi satt uppe på en restaurang, åt middag (och glass) och kollade ut över showen. Vattenshowen går precis vid världens högsta byggnad, som blinkade itakt med vattnet! (fick inte med hela på bilden då byggnaden är så hög..)
 
       
 
 
Och så blev det sista hela dagen i Dubai. Pappa ville att vi skulle se en annan del av Dubai också, så vi tog en båt över till en äldre del, där gick vi på en kryddmarknad. Sedan blev det bara mera shopping!
 
 
 
 
På måndagen solade vi bara lite vid poolen på hotellet innan det var dags att packa ihop och flyga hemåt. Jag är så himla glad över att ha fått åka till Dubai! En stad jag tycker alla borde uppleva någon gång i sitt liv! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0