Usch!

Herregud, jag mår skit nu alltså.. Min hals är totalförstörd och snoren bara rinner. Jag vaknade 5 imorse och hade öronverk, sen sov jag inte nå bra tills det var morgon. Aja, nu för att göra min dag lite bättre skall det beställas hem lite kläder! Ha en bra dag ni alla! Puss

Här har ni två bilder från bussen påväg upp till vasa :)


It's gone

Sådär, nu är lösenordet borta igen! Jag brukar störa mig på att gå in på bloggar med löseord, så tog bort det igen nu. Hoppas det inte är lika många nu som går in på min blogg, hihi!
Btw har provperioden börjat nu, finskaprovet imorse gick väl som det gick. Tror det gick okej, men vad vet jag?? haha!
Nästa inlägg blir fullt med bilder känner jag, just so you know!! Puss

Utkast: Mars 25, 2012

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1813651/images/2012/pic_195429549.jpg" class="image">


Med lösenord och allt!

Kände att det var allt för många som läste min blogg, så satt lösenord på den!
okej jag orkar verkligen inte uppdatera så flitigt just nu. Jag har verkligen massor med saker som stressar mig och som håller mig uppe på nätterna just nu. Men efter helgen borde det gå över igen. Jag har hållt på med biologin hela kvällen nu och har kvar att göra imorgon.. Jag orkar bara inte!!
Nej nu borde jag börja gå och lägga mig. Lång dag imorgon också! Ha det så bra tills jag skriver nästa gång! puss

Underbart!

Har haft en helt sinnes bra kväll. Efter träningen for jag hem via snabbt och duschade innan jag for vidare till Saga, där kvällen spenderats ända till nu typ.

Annina och Janina kom också dit, och oj vad roligt åtminstone jag har haft!! Var så länge sen vi alla fyra träffades sist och alla hade så mycket att snacka med varandra om. Alla pratade i mun på varann men det var så skönt att bara kunna säga allting man har på hjärtat. Jag känner mig alltid lika trygg med dom där människorna, fast det har gått ett tag sen vi sågs sist. Men det ska de väl bli ändring på hoppas jag.

Nu sova, träning tidigt imorgon. Ha det bra! Puss

Tog en bild på A,S och J ikväll....


En bild säger mer än 1000 ord...

Okej, kan säga att jag har haft en helgalen men sjukt rolig helg. Jag har skrattat så mycket att jag fått ont i magen flera gånger om, men vi har också haft seriösa konversationer!

Bussresan var inte så farlig som jag först fruktade, jag och cello var hyper.. Men vi slog inte Frida och Fanny,som påriktigt var galna!!

Tävlingen gick också bra, kom 2a. Det var ju mångkamp, så annars hade jag högsta poäng på bom och var andra på matta!

Är nöjd efter en lyckad resa och tävling alltså. Här är en bild från bussen påväg hem!


En busschaufför en busschaufför, det är en man med glatt humör!

Sitter på bussen Påväg upp nu! Rutorna är redan igenimmade och det är svettigt som ... Men jag har det bra ändå! Gillar dessa gympatjejer så grymt mycket!! Hihi

Nu ska jag fortsätta snickelisnacka lite med Cello här bredvid mig! Hon är alltid lika rolig alltså!!

Alla bilder är tagna för en stund sen i bussen 😃

Jag kände för att sätta på mig brillorna, man är ju känd här i gruppen här liksom.. Gäller att skydda sin identitet!


Today

Sitter i skolan och har just varit till stan med Elin och köpt lunch. Nu pluggar jag lite finska och taggar inför finska timmen. Tur ska jag bara vara på den en stund, för jag måste hem och packa, något som jag glömde bort att göra igår.. Hehe

Vid 2 tiden ska jag träffa gympatjejerna i hamnen och sedan bär resan till Vasa av. Först båt i cirka 5 timmar och sen ytterligare 4 timmar buss. Det lär alltså bli mer uppdatering här på bloggen!

I Vasa är det tävling som gäller, är inte så nervös, kör på väldigt lätta serier jämfört med vad jag brukar göra. Det ända jag är rädd för är mina benhinnor som börjat ta ont igen. Har vilat dom ett par dagar nu, så hoppas dom inte ska ta allt för ont!

Nu tillbaka till mitt finskaplugg! Puss

Bilderna är från en tävling i höstas :)


Life's what you make it, so let's make it rock!


Don't worry, be happy

Vad jag älsar att börja halv 10! MAn hinner med så mycket då, man hinner sova länge, äta frukost länge, välja kläder länge och sminka sig länge, hehe. Just nu är jag på den där frukostdelen!
Annars går dagarna som allid väldigt snabbt! skola och träning tar som sagt över mitt liv, MEN jag gillar det så! Påtal om träning så var jag på föreläsning igår, om kroppsspråk. Ganska intressant i vissa stunder iallafall.
Nej nu ska jag övergå till mina viktigare sysslor, har träning kl. 5 ikväll, så vi får väl se om jag hinner blogga lite ikväll också! Ha det bäst så länge!
Puss
Det finns bara gamla bilder på denhär datorn, så här är typ den nyaste från juni förra året, när jag gick ut 9an! Lycklig tjej den dagen alltså!!

Gladiator redo?

Håller på att reder ut mitt hår, som lär ta ett tag till! Vi har haft gladiatortema idag på träningen till en kommande grej. Kul att vi alla såg typ lika ut, vet inte hur många gånger jag ropade Mollie till Lovis...

Jag vet att jag inte bloggar nå ofta och så, men orkar inte ha bloggen som något jag måste göra, utan bloggar bara när jag riktigt känner för det.

Tänkte bjuda på lite bilder då hur vi har sett ut ikväll. Snygga, visst!?


Sometimes I think Sometimes I don't

Sitter hemma i soffan. Själv. Tycker faktiskt det är väldigt skönt att bara få va för sig själv ibland. Man får tänka så mycket då.
Ha det bra, för det har jag! Puss

Kladdkaronka !!

Sitter på finskalektionen, helt fettig i ansiktet och trött som aldrig förr. Dagen har nog varit bra, lite lam kanske. När jag kom in i gympasalen började det med att Simon prutade massa olja i ansiktet och håret på mig... Sen kom Anders och smetade honung på ögonbrynen!! Så är riktigt fräsch nu.

Ikväll tror jag att jag kanske åker på rosutdelningen, får se hur död jag är efter träningen!!

Vi hörs senare, så jobbigt att skriva från mobilen.. 😉

Bjuder på en liten bild från igår efter gymmet!


RSS 2.0