Start where you are. Use what you have. Do what you can.

Hej! 
 
Sitter hemma och myser i min tjocka stickade tröja. Har haft två timmar i skolan idag och ska iväg till 20 i 3 igen på en bildtimme. På engelskan skrev vi uppsats, min sög. Skrev om att jag shoppar alldeles för mycket och borde tänka lite mer på vad jag verkligen behöver osv. 
 
Ikväll är det KM, jag kommer inte att tävla vilket stör mig riktigt mycket. Efter helgens tävlingar där jag drog ut alla hopp fullt, hände något. I måndags åkte jag på träning och försökte träna, men det gick inte. Jag fick magnetröntgentid först den 5 november pga av att maskinen är sönder. Allt kring höften gör mig sjukt nervo nu, jag vill verkligen inte vila men just nu går det inte att jag något annat. Jaja, jag ska dit ut och se när de andra tävlar iallafall. 
 
Nu tänker jag ta en liten powernap, sov för lite inatt. Igen. 
 
     
 
Såhär sser jag ut idag! Klarar mig just och just med höstjackan ännu, utan att frysa ihjäl!

  
 

Svoli Åbo


      
 
Det är fullt med såna här bilder...
 
 
Cello och Mollie!
 
  
 
Fanny (var..) och Sofia taggade inför tävlingen. 
 
 
Och här är hela gänget! :)

Pain in temporary, pride is forever

Tjenare! Jag är hemma igen efter helgens tävling! Kom hem redan natten till igår, otroligt skönt. Tävlingen gick riktigt bra också, guld på matta och silver på hopp och barr(!?!). Hade en rolig resa också, men så brukar de ju alltid vara.

Bilder får komma upp lite senare under dagen! :)


No matter what the family says, I can never get enought clothes and shoes!

Har haft det riktigt fint i Stockis, gillar nog den där stan alltför mycket. Vaknade upp av att solen strålade in genom fönstret och satte mig och gjorde lite läxor vid köksbordet för att få kännapå hur det kändes att plugga i Stockholm, hihi. Tog buss+tunnelbana in till Tcentralen och sedan hade jag en hel dag på stan. Mötte upp Malin vid halv 1 och sökte en klänning till henne. Vid 4 måste vi börja ta oss upp till Cityterminalen innan resan hem började igeen.. 
 
      
 
 
Utsikten från lägenheten! Såå fint ♥
 
     
 
Köpte både nya skor och sportbag! Dålig kvalitet men..
 
    
 
Ny fräsch träningsbh och världens finaste och mysigaste stickade tröja! 
 
Nu ska jag ladda ner lite ny musik, vi far till Åbo på tävling imorgon! 
 
 

Don't be afraid to fail.. Be afraid not to try!

Mitt huvud har varit kaos hela helgen. Hela jag har varit i ett litet chocktillstånd tror jag. Det har lugnat sig lite nu, men det går ännu mycket tankar genom huvudet.

Jag var och cruisa med Frida både fredag och lördag. Fick lite annat i tankarna då vilket var skönt. Var och körde på alla möjliga sorters konstiga vägar..

Nu är jag påväg till Stockholm än en gång. Sover hos Malin ikväll och imorgon får jag utforska staden igen! Kommer hem vid halv 11 imorgon! Ta hand om er! Puss


<3

Jag älskar dig så himla mycket. Du förstår inte hur mycket du betyder för mig.


Bilcruise

Frida fick körkort idag!!! Och detta firade vi såklart med en liten cruise här i stan efter träningen. Hon blinkade åt fel håll och glömde bort högerregeln när det kom en bil, känns stabilt! Nejmen annars körde du jättebra Frida! Det var skönt att sitta och snacka och bara chilla. På något sätt älskar jag att åka bil, det är typ lugnande.
 
Träningarna nu på sista tiden har faktiskt gått riktigt bra! Kändes sjukt idag när alla gick omkring i endast gympadräkt idag i salen, då vi brukar ha på oss tights och långärmad tröja.. Jag körde två jättisar i rad idag och halvolten fram är tillbaka i kroppen nu! HUH!
 
Och så till skolan, hatar första veckan i en ny period då allt är kaos och man inte fattar någonting. Tur att mitt schema är apaenkelt denna period! Nu sängen, puss och godnatt!
 
 
Tänk att Frida är över 18 och har körkort, hade jag aldrig kunnat tänka mig...

Can we stay up late talking nonstop?

Ligger och tjejsnackar lite med två fina vänner innan jag ska sova. Imorgon är det en ny period, både i skolan och träningen. Tävlingsperioden börjar imorgon, vilket är riktigt kul! Träningen idag gick också bra, körde yurchenkon till plint&matthög själv för första gången på länge igen. Höften har svullnat lite och har småont hela tiden ännu. Men håller fortfarande hoppet uppe!

Nu sängen! Natti!




Feeling free

Hade en väldig trevlig kväll och natt igår. Tack Karro! Kom hem för sent för att orka upp till Stockholm idag och det var kanske lika bra det. Jag har lite ont i halsen ännu men är mest hes, fast näsan rinner. Imorgon är det träning 10 och hade tänk börja gå och sova snart så att jag är riktigt pigg imorgon! 
 
Tog en del bilder igår också, låt de tala för sig!
 
       
 
Jag, Maria och Hanna! Och en liten puss till Hanna! 
 
 
Sally och Gustav!
 
      
 
Ofelia och hatten vs Ci och hatten...
 
 
Trött Filip och Alva påväg hem i taxin
 
Det var nog allt jag hade och bjuda på! Nu sova, natti!

Provperioden är över

Skönt att alla prov är skrivna nu och jag har gått och dragit på mig världens förkylning. Igår på träningen körde jag uppvärminingen, sedan började de stråla i ena lungan direkt jag andades in så fick sitta och kolla på när de andra tränade istället. Kunde inte heller åka på träningen nu, onödigt att få förskylningen att bli värre och slå ut i feber osv. 
 
Ikväll skall jag ut till Karro med lite människor. Jag har ingen aning om jag blir länge eller så, får se hur jag mår. Funderar på att åka till Stockholm imorgon, men chansen finns att jag måste vänta till höstlovet nästa vecka också. Vi får se, vi får se.. Nu ska jag ta en liten tupplur innan jag börjar hjälpa mamma med maten!
 
     
 
 
Mollies trötta händer ;)

Skönhet kommer inifrån?

Har legat uppe och skrivit på en svenska uppsats som vi skriver imorgon. Den går ut på att man skall diskutera om "skönhet kommer inifrån" stämmer! Blir ju bekymrad när jag läser artiklar om att folk i Kina bara opererar sig sådär bara! Att en fettsugning kostar mindre en ett årskort på gymmet, så att folk tar den enkla vägen. Det är ju helt sjukt!

Annars har jag inte gjort så mycket, jag börjar bli sjuk så försöker ta det lite lugnt nu. Imorgon är det läkare igen som gäller, jag vill bara att de ska komma fram till felet snart, så jag kan fixa till det så snabbt som möjligt!

Konstaterade också vad allting var mycket lättare förr när man inte förstod något! Därför bjuder jag på en bild på mig och bästa storasystern!



I may not be there yet, But I'm closer than I was yesterday


RSS 2.0