Don't judge me by my past. i don't live there anymore!

Rock off är över för detta år. Har för de mesta varit en rolig vecka, men ändå väldigt skönt att 9 dagar av stohej är över. Att umgås och ha kul tar hårt på kroppen, haha! Igår var jag ute på sjön och sedan med Frida och Fanny hela dagen. Hela dagen blev snabbt uppbokad, och kvällen var kul! 
 
Just nu ligger jag i min säng, i mitt dövarma rum. Det blixtrar och mullrar ute, men det är rätt mysigt ändå. Frida och Fanny kom hit ikväll, vi hade tänkt gå ut och gå nu inatt men vågade inte. Har funderat på hur mycket som har förändrats på endast ett år. Hur mycket som egentligen hänt och hur många nya kontakter man lärt känna. Brukar så ofta kännas som att ingenting händer, men det är nog fan fel!
 
Nu ska jag sova och försöka drömma sött! ♥
 
Måste bara säga att rubriken är bland det skönaste jag har hört. Stämmer till 1000!
 
 
En bild på Timbuktu, som verkar så sjukt skön!!

Det här är Norlie&KKV!!!!!!!!!!!!

Har just kommit hem från en random, men sjukt rolig kväll. Norlie&KKV var grymma, men blev ännu mer taggad till senare på kvällen när Magnus Uggla kom. Herregud vad jag skrek med till hans låtar! Jag kunde inte texten på någon av låtarna, men det var roligt iallafall. Kom som sagt hem nu, ganska sent.. Men det är bara sommar en gång per år och då måste man ju njuta av den! 
 
Nu skall jag SOVA! Min dygnsrytm är så sjukt kass just nu..
 
 
Sinnes vad snygg KKV är :')
 
 
Fanny och Joel, BÄST på grekiska statyn! 

Why are you so far away?

Har haft riktigt sköna dagar nu de sista! Rockoff är ju i full gång och älskar att bara stå och hoppa och leva sig in i musiken. Mina kvällar blir sena, när jag alltid sitter och snackar med mina närmsta många timmar. Äh, sova kan jag göra senare, för nu är det SOMMAR!!! 
 
Nu ska jag dra ut på sjön och lägga mig och sola lite. Hoppas denna dag blir bra! Ikväll är det Norlie&KKV som gäller på scenen.
 
 
Sätter upp en lite somrig bild från när jag var och simmade med dessa för några veckor sedan! 

Jag saknar mitt långa hår!!!!!!!


Forget them, who forget about you

 

Things change and friends leave and life doesn't stop for anybody

Sitter och chillar på verandan i kvällssolen och hör lite musik från Rockoff. Jag orkar inte fara ner nu och lyssna utan möter upp lite vänner vid 10 först. Det var varit fint vänder idag, som jag glömt att fylla upp till fullo tyvärr. Jaja vi får hoppas på flera fina dagar snart. Jag låter fortfarande som en gammal kedjerökande tant när jag snackar men halsen har faktiskt blivit lite bättre så. 
 
Beställde just hem ett par skor, för har verkligen inte ett par sommarskor. Jag blev lite småkär i dem från första  gången jag såg dem, så det var bara att beställa hem! 
 
 
 
Nu ska jag börja fixa mig lite! Höres, haha puss! ♥
 

Aj..

Jag vet inte var jag ska börja.. Är så slut att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Min förkylning har blivit värre och det var inte bättre att jag körde ett gympass med Cello och Frida igår. Inatt sov jag knappt alls, för hostade hela tiden. När jag skulle stiga upp imorse ömmade hela kroppen och jag märkte att träningsvärken kommit pårikigt. Nu ska jag försöka vila lite innan jag far ut och kollar på när de andra tränar. I slutet ska Ylva och jag gå igenom dansen till min nya mattserie, wiihuuu!! 
 
Tänkte slänga upp en bild från Bollhalla. Sofia, hoppas det funkar att den kommer upp här ist!! Hihi ♥
 
 
Väldligt suddig, men måste sätta upp den för Sofias skull! 
 
 
Fick förresten ett par skor av Emma eftersom hon var i Stockholm igår. Nog har jag fina systrar ändå! :)

SLUT!!

Första träningen är gjord efter uppehållet. Som jag har längtat efter att få vara såhär slut och svettig som jag var igen, oj vad skönt det var! Träningen gick verkligen bra också, såklart är det tungt att börja med styrkeperiod direkt efter ett uppehåll, men är taggad till 1000 på träning nu så det ska väl gå bra!
 
 
Började förresten med att riva upp på träningen, bra start ändå! 
 
Nu är det bara att ladda om och jag känner redan hur träningsvärken börjar ta sig, men jag gillar det! Hihi

IITS bilder

Har haft en grym helg på Jurmo. Sov 2,5 h ungefär på hela helgen. Har sovit 15 timmar efter jag kom hem igår men är fortfarande helt slut. Halsont har jag också, var helt grymt kallt på kvällarna.. Det är kanske sånt man får ta bara.
 
Nu om ca 30 minuter ska jag på trääääning igen. Borde egentligen inte alls träna med min hals, men efter pepptalket jag hade med tjejorna förra veckan kan jag inte göra nåt annat än åka ändå. Nu är det tillbaka till rutinerna som gäller. Wiihuuu ♥
 
Här har ni ett antal bilder från Jurmo. Helt i oordning sen..
 
 
Cia, Pernilla och Ida är taggade till att komma fram till Jurmo.
 
 
Saga med hela vår packning.
 
'
 
Kapten Mathias med Ofelias passliga (..) läderjacka.
 
 
Saine, Måns och Cia.
 
 
Var så sjukt fint på dagarna.
 
 
Pernilla tar en liten powernap i tältet! 
 
 
Så på kvällen var hon på G igen!
 
 
Var som sagt TRÖTT efter helgen. Detta är Cia och jag på båten påväg hem.. Somna direkt vi satte oss ner, tror jag!! (Det är Idas bild btw)
 
Där har ni en del bilder iallafall. Resten av bilderna kommer väl dyka upp lite ibland här på bloggen. Nu är det träning just. Ha det bra nu! Pusssss
 

IITS

Imorgon bär det av till IITS! Jag är lite mer pepp idag än igår. Låg uppe inatt och spelade Megarun för att jag inte hittade någon sömn och är uppe ännu fast jag skall upp om 5,5 h. Jag är hur stressad som helst och har knappt packat något alls. HJÄLP MIG!! 
 
Jag hoppas det blir väldigt kul iallafall så får vi höras när jag kommit hem. Btw var mina gympaflickor här idag, alltid lika roligt att umgås med dom. Och oj vad vi skall äga på gympan i år och förhoppningsvis många år till framöver.
 
Puss

-

Är sjukt arg just nu och inte allt taggad till Island in the sun, som jag ska till på fredag. Hoppas jag snart bli på bättre humör, hatar att vara frustrerad. 

Mysdag

Hej! Hade en väldans trevlig kväll igår. Mötte upp Saga och Janina och for ut med dom, vi satt mestadels vid sofforna på Ångbåtsbryggan och snackade. Tur att det finns såna fina människor i ens liv! Hihi. Jag var hemma runt lite ett och låg och tänkte ett bra tag innan jag somnade. 
 
Imorse vaknade jag av Kajsa som kom in och ropade. Hon är så himlahimla söt alltså. Vi gick ner till stan och gungade och sedan skulle vi besöka alla lekplatser som fanns i stan. Riktigt kul att gå i ösregnet! Snart kommer Cello hit också, vi ska och simma i regnet. Jag har blivit en riktig fisk jag alltså..
 
Imorgon far jag till Stockholm har jag nästan bestämt mig för! Puss och hejs, hörs kanske senare!!
 
 
Såhär såg jag ut igår! Här ser man lite av min nya jacka också, älskar den!!
 
 
Och en bild från Kajsa när hon gungar! 

If you still look cute at the end of your workout you didn't train hard enought!

Tjenare!
 
Vet ni vad!? Jag (!!!) har tagit årets första dag idag. Sofia pinade ner mig i vattnet.. men jäklar vad skönt det var sen när man väl kom i. Efter doppet vid lilla holmen for jag hem, bytte om och till gymmet med Malin och Emma. Jag köpte månadskort nu så att jag kan träna medan vi har uppehåll. Gymmet gick faktiskt bra också, men det var sinnes vad svettig jag var. Hela min rygg var dyngsur och jag var sprängröd i ansiktet, mysig tjej ändå!! Foten tar förresten ont efter jag sprungit ett tag, måste börja trycka ut svullnaden nu alltså. Det var ungefär allt jag hunnit med idag. 
 
Igår var jag ute och gick på kvällen (börjar bli en liten rutin nu) med Malin D och Cia. Hamnen var lika fin som vanligt! Jag kom hem ganska tidigt, men gick ändå och sova sent. Låg uppe och tänkte på allt och alla. Imorgon funderar jag på att åka till Stockholm och gå runt på något museum och så.. Vi får se hur det blir med det! Hoppas ni alla njuter av eran sommar, för det gör verkligen jag! Puss
 
 
Så sjukt cool katt som gick uppe på stenkrossen!
 
 
Och en bild på mina sandiga fötter, från stranden idag!

4 juli

Dagarna flyger förbi. Jag gör så mycket och så lite jag kan, jag njuter av sommaren helt enkelt. Jag jobbar inte längre på dagarna och på kvällarna umgås jag med fina vänner till klockan är mycket.

Igår var jag ut till Haje på middag med kusiner och mostrar. Det blev fantastisk god mat och efter middagen for jag ut på en liten cruis med Elin och bilen var full av kusiner. Lite senare mötte jag upp Fanny. Vi gick ner till en brygga och snackade om allt möjligt. Vid lite före 1 traskade jag hemåt i min fina långkjol, hihi. Det var mitt senaste dygn.

Ikväll blir det lite grillning med några söta tjejer.

 
Det var så himla fin kväll igår när färjorna kom in! 
 
 
Som sagt, hur fin kväll som helst.
 
 

RSS 2.0